TH+ / Työkalut / Henkilön työmaakäyttöoikeudet / Henkilöt,
valitse vasemmalta henkilö, jonka oikeudet poistetaan, valitse ylhäältä oikealta kaikki poistettavat työmaat
(Shift pohjassa saat valittua ensimmäisen ja viimeisen, Ctrl-painikkeella saat poimittua ne yksitellen).
Valitse hiiren oikealla ”Poista valitut rivit”. Tallenna muutos alhaalta oikealta OK-painikkeesta.